Osteopatiske teknikker

Når man skal teknke på et osteopatisk vis, må man tenke helhelt. Kroppen består av så utrolig mye, og alt skal flyte sammen. Om det blir blokkeringer, så vil dette vise seg. Ingen ting vil flyte fritt.

Man har forskjellige teknikker man gjør, og hvor man sjekker forskjellige ting i kroppen. Feks så er man opptatt av at alle nerve og blodbaner ikke har blokkeringer. Man er opptatt av at alt henger sammen, så om hunden har vondt et sted, så kan det være et helt annet sted problemet sitter.

Fascia har en stor betyding, om ikke denne er fri, så blir muskulaturen stram, og stram muskulatur kan gi skjelettet restriksjoner. Om skjelettet har restriksjoner, vil det ikke flyte fritt her av blod og væske. Om hunden blir gående slik, kan det i værste fall bli atrose og forkalkninger. 

Det er alltid en grunn for at skjelettet har gjentatte restriksjoner, eller låsninger som mange kaller det. Da er det muskulatur, innvoller, sener eller andre ting som kan gjøre dette. For å løsnet på disse restriksjonene så bruker man forskjellige teknikker i bløtvevet.

Disse teknikkene bruker jeg sammen med alt annet jeg kan.

Men filosofien min, har blitt ennå sterkere i at alt har en sammenheng.