Regndekken med fór

Beskrivelse

Et fôret regndekken i Back on Track-stoff som holder hunden din tørr i vær og vind.
Takket være Back on Track-stoffet, kan hunden holde sin egen varme uten at hunden overhetes
Sterk ripstop-kvalitet som puster godt og hvor sømmene er teipet. Den utmerkede passformen hos Back on Tracks regndekken dekker hundens viktigste muskelgrupper og det følsomme området rundt magen. Regndekkenet har flere smarte løsninger som doble remmer som holder oppe magedelen. Dette er for at regn og vann hele tiden renner av dekkenet uten å samles i magebeltet.Åpning for kobbelet er dekket av ekstra tøy. Alt for å holde vannet ute.
Det går an å justere mye ved nakken og over manken for optimal passform. Den har justerbare og utbyttbare, elastiske bensnorer bak og hull ved nakken til kobbelet.
Dekkenet er til og med utrustet med reflekser på sidene for deg og hundens sikkerhet. Dekkenet finnes nå med doble bogfoldere fra størrelse 37 til 91. Dette er for at det skal kunne passe flere hunderaser, selv de med grovere benbygning.
Hvor vanntett et stoff er angis etter vannsøylen. Normalt sett er stoff vanntett til mellom 1500 mm og 2000 mm. Vi er stolte over å kunne si at dekknene holder 3000 mm vanntetthet.

Et stoffs pusteegenskaper eller gjennomslippelighet måles i gram/m²/24 timer. Jo høyere verdi, desto bedre egenskaper har stoffet til å slippe ut overskuddsvarme og fukt. Vi er like så stolte av å kunne si at vi har et dekken med 3000 gram/m²/24 i pusteegenskaper.Mål fra halsbånd til halerot for riktig størrelse. Fra str 21 cm til 91 cm

Vaskes på høyest 40 grader og skånsomt program.

Fôr: 100% Polypropylen keramtekstil
Stoppning: 100% Polyester keramfiber
Yttertøy: 100% Polyester