Spirulina fra Norsk Dyrehelse er en alge som har et rikt innehold av proteiner og aminosyrer, samt vitaminer, mineraler og antioxidanter. Spirulina kan ha en detoxeffekt. Spirulina er et veldig bra og kraftfullt protein og aminosyretilskudd.

Spirulina kan bidra till dyrets helse og velbefinnende. Det kan styrke immunforsvaret, kan være bra for huden, og pelsen kan få mer glans. Spirulina kan hjelpe til å opprettholde god fordøyelse, samtidig som den også er bra for munnhelsen. Spirulina består av 60-70% proteiner. Proteininneholdet i Spirulina er 3 ganger større pr. vektenhet sammenlignet med oksekjøtt.

Spirulina inneholder naturlig store mengder med vitaminer, mineraler og ett tyvetalls aminosyrer, hvorav alle de ni livsnødvendige(essentielle)aminosyrene.

Omega-6 fettsyren GLA, 10g Spirulina inneholder 100mg GLA. Rikelig med ulike B-vitaminer inklusive B12, vitamin C og E. Rik på antioxidanter, som betakaroten, og andre karotenoider som zeaxantin og kryptoaxantin. Rik på mineraler, først og fremst jern, kalcium, magnesium, mangan, krom, kalium og zink.

For dyrets allmenhelse både fysisk og eksteriørmessig. Til dyr som behøver mineral/proteintillskudd.

Ingredienser: Spirulina alger

Pris:

200 gr Kr: 209,-